# PACIFIC BEACH PLANNING GROUP PACIFIC BEACH EARL AND BIRDIE TAYLOR LIBRARY AGENDA FOR WEDNESDAY, 30 NOVEMBER 2011

## 6:30 – 6:32PM Call to Order, Quorum

- 6:32 6:37PM Agenda: Requests for Changes and Continuances, Adoption of Current Agenda
- 6:37 6:43PM Minutes: Approval of Prior Meeting Minutes
- 6:43 6:50PM Chair's Report: Announcements, Updates, Bylaws, Roberts Rules of Order.

## 6:50 – 7:05PM **Government Office Reports**: Mayor Sander's Office: (Ron Lacey) Council District 2: (Katherine Miles) Long Range Planner: (Lesley Henegar)

7:05 - 7:20PM Non-Agenda Public Comment – (2-3 min per subject) Issues not on the agenda and within the jurisdiction of PBPG *(Speaker Card must be completed.)* 

## (Begin Informational Item)

(none)

### (Begin Action Items)

(15min) 7:20 – 7:35 PM	<ul> <li>PB Drive Realignment at Campground – Don Gross, Scott Chipman, Paul Falcone</li> <li>Potential action: Send letter in support of plan to add pedestrian bike path.</li> </ul>
(10min) 7:35 – 7:45 PM	<b>Carport Building Violations</b> (1263 and 1265 Oliver St.)– Curtis Patterson - Potential action: Send letter to city regarding violations.
(10min) 7:45 7:55 DM	A Way Stop Dequest for Deverd and Dead Currently a 2 way stop Devi Feleone

(10min) 7:45 – 7:55 PM **4-Way Stop Request for Bayard and Reed** – Currently a 2-way stop. - Paul Falcone - Potential action: Vote/letter in support of a 4-way stop.

7:55 - 8:20 PM Commercial and Residential Subcommittee Projects - Clif Smith/Curtis Patterson (Action Items)
1. Project # 124328, Riviera Beach Townhomes — Demo existing structures and build new 3 unit townhomes on Riviera Drive. 15 min (Kathy Corvin, Schwerin & Assoc.)

2. South Pacific Beach Oceanfront Planning Project (Development Plan for boardwalk and adjacent properties between P.B. Dr. and Grand Ave. and between Mission Blvd and the Ocean) – 10 min (Chris Olson)

### 8:15 - 8:30 PM Subcommittee Reports / Representative Reports / Reports (as needed) (Action Items) Election and Vacancies – (Damon Westwood) Community Planning Committee Report – (Brian Curry) Gateway Project – (Scott Chipman) Traffic and Parking/PB Parking District/OVO – (Paul Falcone) Neighborhood Code Compliance – (Tricia Fox) Bylaws Review + Revision – (Eve Anderson) Alcohol License Review (sub) Committee (ALRC) – (Scott Chipman) PB Special Events / Community Advisory Committee

### 8:30PM Adjournment

(Next Meetings: January 25, 2012)

[Check WeLovePB.com and/or PBPlanning.org for agenda/minutes/updates]